Управління як чинник економічної рівноваги

2Доброю традицією тижня кафедри економіки та права стало проведення 11.12.2019 року щорічної конференції молодих вчених «Управління як чинник економічної рівноваги». Основна мета проведення конференції - обговорення актуальних питань управління підприємствами в контексті загострення соціально-економічних, політичних та інституційних протиріч розвитку економіки і суспільства, обміну знаннями й передовим досвідом.

Представлені дослідження молодих вчених спрямовані на вирішення важливих економічних питань, вони розкривають проблематику інноваційно-інвестиційного підприємництва, реалізації міжнародного бізнесу в умовах тенденцій розвитку глобальних викликів, менеджменту сучасного бізнесу з урахуванням трансформаційних перетворень економіки, вітчизняного та закордонного досвіду логістики та управління ланцюгами поставок.

Важливим результатом конференції організатори вважають підтримку ґрунтовного наукового базису у підготовці фахівців для сфери підприємництва та переосмислення у спільній співпраці зі стейкхолдерами нових очікувань від кадрів у перспективі.

1

2

3

4

5

6

 

 
Архив событий >>