Новости




Запрошуємо до участі в роботі Всеукраїнського науково-методичного семінару «Методика викладання європейської інтеграції» (15.12.2020, on-line)

174Запрошуємо до участі в роботі Всеукраїнського науково-методичного семінару «Методика викладання європейської інтеграції» у межах проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Моне «Європейська політична інтеграція: історична ретроспектива та сучасність» (621046-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE).

Подробнее...

НУА готовится к 70-летию МАУ

173С 2012 года Народная украинская академия является членом Международной ассоциации университетов (МАУ). И четко осознает, что присоединение к известной международной образовательной структуре – это своеобразный билет в европейский университетский клуб, стимул к развитию и возможность постоянно развиваться.

Подробнее...

Стипендіальна програма «Завтра.UA»

172Найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука. Головна мета стипендіальної програми - сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Подробнее...

Программа «Erasmus +»: реализация продолжается

171Подписано соглашение между Народной украинской академией и Педагогическим университетом Карлсруэ (Pädagogische Hochschule Karlsruhe, Германия).

В рамках программы мобильности, при поддержке гранта, 6 студентов НУА будут иметь возможность пройти обучение в течение семестра в Педагогическом университете Карлсруэ. А также 2 сотрудника Академии смогут обменяться опытом с коллегами во время двухнедельного визита в Германию.

Подробнее...

10 travel-стипендий от NomadMania

170Что: Travel-стипендия на €1,500 каждая

Кому предоставляется: студентам университетов как минимум 2-го курса, которые еще никогда до этого не путешествовали самостоятельно за границу (поездки с родителями не считаются)

Подробнее...

Новий набір: посли європейської молоді в Україні

168Ініціатива пропонує своїм учасникам можливості волонтерської діяльності, професійного розвитку та молодіжного лідерства. Посли європейської молоді підтримують та беруть участь у таких заходах:

Подробнее...

Globalink Research Internship – оголошено набір на 2021 рік

167Mitacs запрошує студентів 3 курсу університетів на науково-дослідне стажування в Канаді у 2021 році

Ознайомитися з проектами – http://www.mitacsua.org/

Щоб подати заявку на участь в конкурсі вам потрібно:

Заповнити он-лайн заявку www.bit.ly/MitacsUA

Подробнее...

APPETISER (online edition) - An introduction on how to use Erasmus+: Youth in Action and the European Solidarity Corps Programmes for international youth work

166Training Course

2-13 November 2020 | Online, Czech Republic

Подробнее...

До уваги викладачів: професійні оплачувані стажування за кордоном

165Global Teacher (https://aiesec.ua/global-teacher) — це професійні оплачувані стажування за кордоном для викладачів тривалістю від 2 до 18 місяців.

Global Teacher дає можливість отримати досвід роботи викладачем у країнах з абсолютно іншими культурними особливостями та реаліями. Саме це і є основою для нових кар’єрних перспектив та можливостей для росту в професії викладача і не тільки.

Сфери роботи: Teaching

Подробнее...

AIESEC: молодіжна міжнародна організація набирає нових учасників

164Найбільша молодіжна організація у світі запрошує долучитися до руху активної молоді в містах України

AIESEC створений молоддю для молоді. Ми завжди шукаємо амбітних талановитих молодих людей з бажанням зробити світ кращим.

Ми віримо, що лідерство може бути розвинене у будь-кому. Приєднавшись до нас, ти отримаєш шанс розвинути ці лідерські якості у своєму ж місті.

Подробнее...
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 37